Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 843
Evens Juhli Uutta Vuotta | Экспедиция "Чистая Арктика-Восток-77" Народы Севера

Kamtšatka Eveni alkuperäiskansojen edustajat viettivät kansallista juhlapäiväänsä «Nurgenek»

Tärkeimmät tapahtumat etenivät «Manedek» leirissä.

«Vanhimmat suorittivat puhdistusriittejä, tarjosivat lahjoja «Ulekich» tulen hengelle ja asensivat juhlapaalun. Ja keskiyöllä tapasimme kynnyksellä tasaväkisten Juhli Uutta Vuotta», loman osallistujat kertoivat sosiaalisissa verkostoissa.

lisää lomasta:

От admin

Основатель сайтов: https://kmns.ru/ https://soccontract.com/ - социальный контракт, бизнес-план для социального контракта. https://teoplan.ru/ - разработка бизнес-планов в т.ч. на гранты КМНС

Добавить комментарий

Translate » Перевод