Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/u0505609/data/www/kmns.ru/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 843
Evens firade det nya året-Nurgenek | Портал "Народы Севера"

Kamchatka representanter för de inhemska folket i Evens firade sin nationella helgdag Nurgenek

De viktigaste händelserna utvecklades i manedek-lägret.

«De äldste genomförde reningsritualer och erbjöd gåvor till eldens Ande «Ulekich» och installerade en festlig stolpe. Och vid midnatt träffade vi tillkomsten av det nya året enligt kalendern för de jämna människorna,» rapporterade deltagarna på semestern på sociala nätverk.

mer om semestern:

От admin

Основатель сайтов: https://kmns.ru/ https://soccontract.com/ - социальный контракт, бизнес-план для социального контракта. https://teoplan.ru/ - разработка бизнес-планов в т.ч. на гранты КМНС

Добавить комментарий

Translate » Перевод